Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Trainee.nl daagt jou uit!

Om het beste uit jezelf te halen. Want jij bent niet bang om in het diepe gegooid te worden en de wereld te ontdekken. Als hoogopgeleid talent ben je bereid om alle feiten boven tafel te krijgen en je handen uit de mouwen te steken zodat je naast het werken jezelf blijft doorontwikkelen.

Met trainee.nl wordt dit werkelijkheid. Tijdens een traineeship combineer je werken samen met leren. Met jouw inzicht en competenties ben je een toegevoegde waarde voor de organisatie waar je werkzaam bent. Door jou worden ook hun werkwijze en vaardigheden verbeterd. Samen groeien, dat is waar de traineeships van trainee.nl om draaien. Met trainee.nl werk je aan jouw toekomst met een vliegende start op de arbeidsmarkt.

Ook een vliegende start
op de arbeidsmarkt?

Trainee.nl biedt jou een baan, een opleiding én een netwerk. Door middel van onze traineeships groeien starters op de arbeidsmarkt uit tot professionals. De traineeships van trainee.nl staan voor 100% baangarantie op de arbeidsmarkt!

Aan tafel bij trainee.nl

Bij trainee.nl zitten wij niet stil. Samen met de trainees werken we hard voor successen en leren we elke dag. Benieuwd wie wij zijn?

Bekijk de vacatures