Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Business Analytics & Data Science

World Changing, Business Analytics en Data Science leidt tot het ontstaan van datagedreven organisaties. Organisaties die innovatief zijn, hebben de toekomst. Dit allemaal dankzij de toenemende rekenkracht en de grote verschuiving in online gedrag. De eerste baanbrekende mogelijkheden bieden zich aan. Ziektes zijn sneller te genezen door gerichter medicijn gebruik, hulpdiensten worden efficiënter ingezet en vele risico’s worden inzichtelijk.

Op basis van patroonherkenning kunnen voorspellende modellen worden gemaakt en geven een blik in de toekomst. Daarnaast zorgen zelflerende modellen voor snelle acties en nieuwe inzichten. Het strategisch inzetten van data is belangrijker dan ooit. Trainee.nl en organisaties weten dit en merken dit ook. Hoe beter je relevante data kunt combineren met je eigen data, hoe beter je kunt inspelen op de snel veranderende omstandigheden. Kennis en vaardigheden zijn nodig om deze data juist in te zetten.

Vanuit deze behoefte heeft trainee.nl in samenwerking met Data Science Alkmaar en de Vrije Universiteit Amsterdam het traineeship Business Analytics & Data Science ontwikkeld. Wil je weten hoe ons traineeship is opgebouwd en wat trainee.nl voor jou kan betekenen? Kijk dan bij onze vacatures of neem contact met ons op.

Cyber Security

Security-incidenten beheersen bijna dagelijks het nieuws. Vrijwel geen enkele organisatie ontkomt aan lekken, hacks, downtime of andere kleine of grote crises. De antwoorden daarop liggen niet alleen in patches, firewalls en techniek. Minstens even belangrijk is een goed doordacht securitybeleid dat verder reikt dan alleen de IT-afdeling. Of wat te denken van wetgeving omtrent de inrichting, aansturing of controle van de manier waarop met persoonsgegevens wordt omgegaan.

Professionals die organisaties helpen zich te wapenen tegen de bedreigingen én bijdragen aan het behalen van strategisch voordeel zijn hard nodig. Omdat technologische ontwikkelingen zich in een hoog tempo opvolgen en veiligheid daarbij een belangrijk thema is, vragen informatiebeveiliging en privacybescherming om verschillende invalshoeken. Denk hierbij aan de combinatie van mensen, processen en technologie. Vanuit deze behoefte heeft trainee.nl een traineeship ontwikkeld.

Zowel de technische kant (IT Security), de Privacy kant (Data protectie) en de management en proceskant wordt tijdens het traineeship behandeld. Aan het eind van het traineeship kunnen trainees als breed opgeleide Information Security Officer (ISO) én Data Protection Officer (DPO) worden ingezet met als belangrijkste titel: S-ISP en S-DPP. Wil je weten hoe ons traineeship is opgebouwd en wat trainee.nl voor jou kan betekenen? Kijk dan bij onze vacatures of neem contact met ons op.

Trainee worden?

Om een trainee te kunnen worden bij trainee.nl, start je met een inschrijving of  je reageert op een vacature. En dan?!

1. Je begint natuurlijk met een sollicitatie, gevolgd door een telefonisch intakegesprek.

   2. Daarna volgt een Skypegesprek met een van onze recruiters, om elkaar wat beter te leren kennen.

   3. Hebben we een match? Dan vragen wij jou een online persoonlijkheidstest van PiCompany te maken.

   4. Een assesment bij ons op kantoor. Je houdt een pitch voor onze recruiter en accountmanager. Daarna volgt  een sollicitatiegesprek.

   5. Worden we allebei blij van elkaar? Contract tekenen en kennis maken met jouw fieldmanager!

Bekijk de vacatures