Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Traineeship Business Analytics & Data Science

Organisaties beschikken over veel waardevolle informatie over hun klanten, burgers, dienstverlening of producten. Wij zien dat het voor organisaties steeds belangrijker wordt om deze data (big data) om te zetten in kennis en inzichten. Veel van deze informatie blijft tot op heden vaak onbenut. Zonde, want het analyseren van deze data zorgt voor inzicht, efficiëntie en een betere dienstverlening.

Als trainee Business Analytics en Data Science ga je het gesprek aan met mensen binnen de organisatie om te achterhalen waar jij écht een bijdrage kunt leveren als je data gaat benutten. Met volle enthousiasme duik jij deze grote hoeveelheden data in, op zoek naar de waardevolle informatie. Jij analyseert de data en weet deze te vertalen naar iets concreets. Je leert van de professionals in het bedrijf waar je werkt, maar helpt hen ook te groeien door jouw innovatieve inzichten. Je ontwikkelt je tot een echte professional met een grote waarde voor de organisatie.

Haal het beste uit jezelf

Tijdens het traineeship Business Analytics & Data Science tover je data om naar oplossingen, ideeën en verrassende successen. Buiten de data is het bewust worden van de context waarbinnen de data is verzameld en creativiteit bij het interpreteren ervan essentieel. Om data te begrijpen, moet je achter de computer vandaan komen. Alleen door de ‘echte’ wereld mee te nemen in de analyse, kunnen er zinvolle inzichten en aanbevelingen gemaakt worden.

Als trainee ben je bereid om het beste uit jezelf te halen en alle feiten boven tafel te krijgen. Tijdens je studie heb je feitelijk onderzoek toegepast en je hebt hier ook affiniteit mee.

Business Analytics & Data Science gaat nog veel groter worden. En door het op een juiste manier in te zetten, kan er efficiënter mee gewerkt worden. En dát is jouw toegevoegde waarde.

Bekijk de vacatures