Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Terug naar Traineeships

Veelgestelde vragen

Bij trainee.nl begrijpen we dat jij als ambitieuze starter vragen hebt voordat je je aanmeldt voor het programma. Bekijk hier onze veelgestelde vragen en wie weet staat jouw vraag er tussen.

Heb je een andere vraag, of wil je gewoon wat extra advies inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Zie je een toffe vacature die bij jou past? Dan kun je solliciteren via de link onder de vacature. Bellen of mailen naar de desbetreffende recruiter kan natuurlijk ook! En dan? Dat lees je hier.

Aan welke eisen moet ik voldoen om deel te kunnen nemen aan het traineeship Security & Privacy?

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo- of wo-opleiding
  • Je staat aan het begin van je carrière
  • Je hebt aantoonbare ervaring met een van de volgende onderwerpen: Wbp, AVG, GDPR, privacy, informatiebeveiliging, IT Security of vergelijkbaar
  • Binnen een organisatie wil jij graag de verbinding leggen tussen mens, proces en techniek

Wanneer start het traineeship Security & Privacy?

Er start meerdere keren per jaar een klas met Security & Privacy trainees.

Maar je kunt het hele jaar door solliciteren op een vacature voor het traineeship en eerder op contract komen bij trainee.nl!

Hoe ziet het programma van het traineeship Security & Privacy eruit?

Je volgt een dag per maand de opleiding aan The Security Academy. Hier behaal je in jaar 1 de certificaten Information Security Practitioner en Data Protection Practitioner.

In jaar 2 krijg je de keuze voor het certificaat IT-Security Practitioner of ISO27001 Implementor én Security Officer. Alle certificaten worden afgegeven door het SECO Instituut en zijn Europees Erkend. De certificaten zijn op HBO+ niveau.

Je bent 1 keer in de 2 maanden bij ons op kantoor voor een Traineedag. Hier gaan we onder andere aan de slag met personal branding, crisisgames en timemanagement. Ook volg je de cursussen LEAN Yellow en LEAN Green Belt.

Verder ben je naast deze opleidings- en trainingsdagen fulltime aan het werk bij jouw opdrachtgever.

Binnen welke organisaties doorloop ik mijn traineeship?

Je traineeship bestaat uit projecten bij één of meerdere organisaties, afhankelijk van de duur van deze project(en). De organisaties waar je kunt komen te werken zijn divers en begeven zich in de publieke sector of het bedrijfsleven.

Ontvang ik een certificaat?

Aan het einde van het opleidingsprogramma worden er twee examens afgenomen waarmee jij jezelf de erkende titel S-ISP en S-DPP kunt aanmeten. Ook behaal je de certificaten LEAN Yellow en LEAN Green Belt.

Hoelang duurt het traineeship Security & Privacy?

Het traineeship Security & Privacy duurt twee jaar.

Bekijk de vacatures