Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Benieuwd wat je gaat doen?

Tijdens het traineeship werk je aan maatschappelijke of juist meer business-gerelateerde opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers binnen profit- en non-profitorganisaties door het hele land.

Als trainee Cyber Security word jij namelijk de verbinder tussen de IT, de recht- en proceskant en de mensen op de werkvloer. Denk aan werkzaamheden als het schrijven van beleid, de implementatie van de AVG, het creëren van awareness, het uitvoeren van risicoanalyses of het in kaart brengen van informatiesystemen.

Het tweejarige traineeship leidt jou op tot een professional binnen het vakgebied Cyber Security. In het lesprogramma wordt zowel theorie- als praktijkkennis gedeeld door hoogleraren van de Antwerp Management School en professionals uit het bedrijfsleven. De Antwerp Management School is de autonome managementschool van de gerenommeerde Universiteit Antwerpen.
Op de interne trainingsdagen ontwikkel jij bovendien je softskills door middel van diverse interactieve trainingen. Na afronding van het traineeship bemachtig je een certificaat op post-masterniveau, kun jij jezelf scrum master noemen en draag jij één van de internationaal erkende titels CISM, CISA of CRISC.

Kortom: wij bieden jou een vliegende carrièrestart in de boeiende wereld van de Cyber Security!

Traineedagen

Naast je opleiding en opdrachten, volg je de cursus Scrum Master (gecertificeerd) en een programma gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling: persoonlijke effectiviteit, time management en crisis simulatie.

Bekijk de vacatures