Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Benieuwd wat je gaat doen?

Tijdens het traineeship Security & Privacy ontwikkel jij jezelf tot breed opgeleide Information Security Officer (ISO) én Data Protection Officer (DPO), met als belangrijkste titel: S-ISP en S-DPP.

Naast het opleidingstraject wat je volgt, ga je bij onze opdrachtgevers aan de slag. Hier houd je je onder andere bezig met het beveiligen van informatie, het creëren van awareness onder werknemers om veiliger te werken en het optimaliseren van processen.

Opleiding
In het eerste jaar bemachtig jij de twee Europees erkende certificaten tot: Information Security Practitioner (S-ISP) en IT-Security Practitioner (S-ITSP). Het eerste jaar is vrij technisch ingericht, zodat jij bij de opdrachtgever meer de diepte in kunt en je weet waar je het over hebt als het gaat om IT gerelateerde vraagstukken. In de eerste maand heb je drie lesdagen waarin we zorgen voor een gedegen basis.

In het tweede jaar haal jij de certificaten tot Data Protection Practitioner (S-DPP) waarbij de focus meer ligt op privacy. Daarnaast haal je in hetzelfde jaar ook jouw LEAN Yellow en Green belt, zodat jij in een organisatie gestructureerder te werk kunt gaan en continu kunt verbeteren. Het mag duidelijk zijn dat jij aan het einde van ons traineeship kunt worden ingezet als dé Security & Privacy professional van morgen.

Traineedagen

Naast je opleiding en opdrachten, volg je de cursussen LEAN Yellow en Green Belt (gecertificeerd) en een programma gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling: persoonlijke effectiviteit, time management en crisis simulatie.

Bekijk de vacatures