Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Zoeken wij jou?

Heb jij een wo-opleiding afgerond en ben je bereid om meer te leren? Ben je ambitieus, weet je wat je wilt en wil je graag groeien binnen een organisatie? Misschien ben jij dan wel de trainee waar wij naar op zoek zijn.

Als trainee volg je altijd een traineeship waarin je werkt, maar ook leert. Je bent bereid om hard te werken, omdat dit je passie is! Je hebt een duidelijke kijk op de wereld en wilt jezelf blijven ontwikkelen. Dit doe je door te werken binnen een organisatie met uitdagende opdrachten en projecten. Met jouw inzicht en competenties ben je een toegevoegde waarde voor de organisatie, waardoor ook zij hun werkwijze en vaardigheden kunnen verbeteren. Samen groeien, dat is waar het traineeship om draait.

Haal het beste uit jezelf

Als trainee ben je bereid om het beste uit jezelf te halen en alle feiten boven tafel te krijgen. Tijdens je studie heb je feitelijk onderzoek toegepast en je hebt hier ook affiniteit mee. Naast je affiniteit voor data ben je ook geïnteresseerd in mensen en de interactie met anderen. De term social nerd past jou wel!

Om data toe te kunnen passen weet je dat er statistieken nodig zijn en dat je deze kunt verkrijgen door onderzoek. Jij duikt hier graag in en vindt het geweldig om dit te analyseren en te vertalen naar iets concreets. Je leert van de professionals in het bedrijf waar je werkt, maar helpt hen ook te groeien door jouw innovatieve inzichten. Je ontwikkelt je tot een echte professional met een grote waarde voor de organisatie.

Mijn traineeship Data Science

Mijn traineeship Data Science

De essentie van databeveiliging

De essentie van databeveiliging

Mijn persoonlijke ambitie

Mijn persoonlijke ambitie

De kracht van trainee.nl

De kracht van het traineeship is het leren van en met elkaar. Voor een traineeship heb je nauwelijks tot geen werkervaring nodig, wat bij de meeste bedrijven vaak het geval is. Als starter een traject ingaan bij trainee.nl is dus een ideale situatie.

Als trainee heb je een toegevoegde waarde bij het bedrijf waar je werkt, want door jouw inzichten en kennis kan de organisatie verbeterd worden. Na de afronding van het traineeship ben je in staan om zelfstandig een brug te slaan tussen mens, proces en technologie. Je bent een volwaardig gesprekspartner tussen business en specialisten als het gaat om Data Science.

Bekijk de vacatures