Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Wat we doen? Wij brengen talenten samen met organisaties die willen verbeteren of innoveren

Trainee.nl is een open, nuchtere en hands-on organisatie. We zijn gevestigd in Alkmaar. Op kantoor werken wij met passie voor goede matches. Om ervoor te zorgen dat jouw carrière hier goed begint!

Wij bieden talenten met 0 tot 2 jaar werkervaring een baan, een opleidingstraject, Train & Muscle dagen én een netwerk. Als trainee bepaal je zelf wat je bereikt. Jij kiest wat jouw succes wordt. Dat gaat gepaard met vallen en opstaan. Wij gaan jou hierbij helpen.

Persoonlijke ontwikkeling

Naast het opleidingstraject hebben wij voor jou een persoonlijk ontwikkel programma samengesteld. Wij zorgen voor uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties. Die staan te springen om van jou te leren.

En hoe we dat doen? Tijdens de gesprekken leren we jou kennen zodat we weten wat jouw wensen zijn. De accountmanagers van trainee.nl zetten zich in om deze wensen bij toffe opdrachtgevers te realiseren. Bij trainee.nl doen we het samen. Dus helpen we je ook met het voorbereiden van sollicitatiegesprekken en gaan we met je mee naar deze gesprekken.

Bekijk de vacatures