Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Wat we doen? Wij brengen talenten samen met organisaties die willen verbeteren of innoveren

Trainee.nl is een open, nuchtere en hands-on organisatie. We zijn gevestigd in Alkmaar. Op kantoor werken wij met passie voor goede matches. Om ervoor te zorgen dat jouw carrière hier goed begint!

Jij, generatie Spicegirl of Backstreetboy, hebt je HBO- of WO-opleiding afgerond. Nu ben je op zoek naar de perfecte baan en een vliegende start van je carrière. Dat is precies waar wij van trainee.nl gespecialiseerd in zijn!

Trainee.nl biedt jou een baan, een hoogwaardig opleidingstraject én een netwerk van professionals waar jij op terug kunt vallen. Daarnaast werken we landelijk, dus ook bij jou in de buurt!

Tijdens onze gesprekken leren we jou kennen zodat we weten wat jouw droombaan is. Daarna zetten wij ons in om deze droombaan voor jou te bemachtigen. Wij zorgen dat je niet tussen de eindeloze stapel cv’s van concurrenten komt te liggen, maar krijgen jou direct aan tafel bij de juiste persoon binnen de organisatie.

Persoonlijke ontwikkeling

Naast het opleidingstraject hebben wij voor jou een persoonlijk ontwikkel programma samengesteld. Wij zorgen voor uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties. Die staan te springen om van jou te leren.

En hoe we dat doen? Tijdens de gesprekken leren we jou kennen zodat we weten wat jouw wensen zijn. De accountmanagers van trainee.nl zetten zich in om deze wensen bij toffe opdrachtgevers te realiseren. Bij trainee.nl doen we het samen. Dus helpen we je ook met het voorbereiden van sollicitatiegesprekken en gaan we met je mee naar deze gesprekken.

Bekijk de vacatures